0 items0,00

No products in the cart.

Snelle gids: zo kies je de juiste wax voor jouw project

Zoals je misschien al opgemerkt hebt verkopen wij verschillende soorten sojawas en koolzaadwas in onze shop. Meer dan eens krijgen we dan ook de vraag welke sojawas het meest geschikt is voor een bepaald project. Met deze snelle gids willen we je op de juiste weg helpen, zodat jij meteen weet welke soort sojawas je best kan kopen.

C3 sojawas

Onze C3 sojawas is van Europese oorsprong en is perfect voor het maken van kaarsen in potjes. Daarnaast kan hij ook prima gebruikt worden voor kaarsen in mallen. C3 sojawas heeft een mooie, nette verbranding en weinig krimp. Kortom, een makkelijk te gebruiken en erg multifunctionele soort sojawas.

Koop C3 Sojawas

Sojawas in korrels

Ook onze sojawas in korrels is van Europese makelij. Hoewel je ook met deze was kaarsen in mallen kan gieten, is hij toch betere geschikt om kaarsen in potjes te maken. De korrels zijn handig om mee te werken en beperken geknoei tot een minimum. Bovendien is de samenstelling van deze sojawas prima voor het maken van geurkaarsen met een sublieme geurontwikkeling.

Koop sojawas in korrels

Koolzaadwas

Wie exclusief aan de slag wil met votiefkaarsen of kaarsen in mallen gaat best aan de slag met onze koolzaadwas. Deze is ontwikkeld om de nodige hardheid en flexibiliteit te geven aan vrijstaande kaarsen. Werkt supersimpel en neemt ook heel makkelijk kleur en geur op. Ook deze wax is van Europese oorsprong, waardoor hij eco-vriendelijk is.

Koop koolzaadwas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *